Aflevering

Onze verkoopprijzen zijn altijd all-inclusive. Dit houdt in dat we geen extra aflever- of rijklaarmaakkosten berekenen. Onze auto’s worden compleet rijklaar afgeleverd. Voor de verkoop worden ze gecontroleerd, er wordt een aflevercheck uitgevoerd en er wordt een testrit mee gemaakt. Al onze auto’s worden professioneel gepoetst en gereinigd, krijgen altijd een nieuwe apk-keuring bij aflevering en indien nodig een onderhoudsbeurt. Op afspraak is het mogelijk de auto op elk adres in Nederland af te leveren.

Garantie en inruil

Desgewenst is het mogelijk om tegen een meerprijs een garantiepakket van Autotrust af te sluiten indien de desbetreffende auto niet ouder is dan 12 jaar. Autotrust is een specialist in garantieverzekeringen. Bij aflevering wordt de garantieverzekering afgesloten en de garantiedekking is in heel Europa geldig. Verdere voorwaarden zijn te lezen op www.autotrust.nl

Inruil van uw auto is mogelijk. Om de exacte inruilwaarde van uw auto te bepalen, moeten we uw auto altijd eerst gezien hebben. Voor een indicatie kunt u ons een uitgebreide mail sturen met de gegevens van uw auto. Wij kunnen uw inruilauto 7 dagen in de week vrijwaren.

Overschrijven (tenaamstelling)

Overschrijven doen we zelf ter plekke en is 7 dagen in de week van 8.30 uur tot 22.00 uur kosteloos mogelijk. Dus ook op zondagen.