Wie zijn we?

Sinds 2007 zijn wij een RDW-erkend bedrijf, gespecialiseerd in Volvo en de Volkswagen-groep. Daarnaast hebben we andere merken jonge auto’s.

Omdat wij kwalitatief goede auto’s willen verkopen voor een aantrekkelijke prijs, zoeken wij binnen- en buitenland af naar perfect onderhouden auto’s met een compleet aantoonbare historie. Onze auto’s worden met zorg geselecteerd waardoor betrouwbaarheid en kwaliteit gewaarborgd zijn. Onze jarenlange ervaring staat borg voor de kwaliteit van onze auto’s. Wij kopen uitsluitend auto’s in waarvan de onderhoudshistorie bekend is en de kilometerstand volledig aantoonbaar is door middel van documenten. Dat wil zeggen dat de onderhoudsboekjes en/of de officiële keuringsrapporten en rekeningen die de kilometerstand kunnen aantonen, aanwezig moeten zijn.

Alle auto’s staan binnen in onze verlichte showroom en kunnen dus ook ’s avonds of met slecht weer bezichtigd worden. Alle aankoopkeuringen zijn vanzelfsprekend toegestaan.

Wilt u meer weten?

Vragen kunt u telefonisch 7 dagen in de week aan ons stellen tussen 8.30 en 21.00 uur via nummer 06-54650295 en via onze e-mail.